11.12.2016 - ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ GADALA ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ... ΟΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA βρέθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016  στο όμορφο νησί των ανέμων... τη ΜΥΚΟΝΟ για τη διεξαγωγή του δίωρου σεμιναρίου oriental φιλανθρωπικής δράσης με θέμα «ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Τεχνικές παραδοσιακού ανατολίτικου χορού».

Το εν λόγω σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια της πανελλαδικής καμπάνιας φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σύνθημα «…ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟN ΚΑΡΚΙΝΟ …ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ», την οποία ξεκίνησε το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA το Μάιο 2015 υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR.

 

Η σημαντική αυτή φιλανθρωπική δράση βρήκε υποστήριξη από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Παιδείας & Ανάπτυξης Μυκόνου (Κ.Δ.Ε.Π.Π.Α.Μ.), η οποία παραχώρησε δωρεάν την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

♦ ♦ ♦♦ ♦ ♦

Το σεμινάριο αυθεντικού αιγυπτιακού χορού εισηγήθηκε η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος, Διευθύντρια Χορού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, ιδρύτρια & δασκάλα της Εξειδικευμένης Σχολής Ανατολίτικου Χορού GADALA και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου από τον M.E.D.W.OR. Τεχνικολογίου Ανατολίτικου Χορού, κα Φωτεινή Gadala.

Όπως εξηγεί η κα Φωτεινή Gadala: «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που χαρακτηρίζεται από διττό σκοπό: από τη μία, την ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού γύρω από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (Οριεντάλ) στην αντιμετώπιση του καρκίνου, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από τις συχνότερες δυσκολίες που συναντούν σήμερα οι γυναίκες, και ειδικότερα την πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση του καρκίνου, κι από την άλλη, τη σωστή αντίληψη και τη σε βάθος κατανόηση του παρεξηγημένου ανατολίτικου χορού και τη διάδοση της πλούσιας αραβικής φιλοσοφίας, της παράδοσης και της λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου».

 

Το σεμινάριο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, βρίσκοντας υποστήριξη από πλήθος φορέων και συνανθρώπων μας που συνέβαλαν με την παρουσία τους στο σκοπό μας. Μέρος των εσόδων διατέθηκαν για την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η κα Φωτεινή Gadala με το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Στήριξης Μυκόνου "ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ", κα Ποδαρά Διόνη και τη χορογράφο χοροδιδάσκαλο, κα Κορίνη Μαρία, στην Αίθουσα του Δήμου Μυκόνου "Ματθαίου Ανδρόνικου"

♦ ♦ ♦♦ ♦ ♦

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο σεμινάριο και όσους μας υποστήριξαν και  μας τίμησαν με την παρουσία τους !

 

Ευχαριστούμε επίσης, για την πολίτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή του σεμιναρίου:

 

► την κα Διόνη Ποδαρά-Σαλάχα, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου  Καρκινοπαθών  &  Φίλων Στήριξης Μυκόνου  "ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ",  φυσικοθεραπεύτρια & συγγραφέας του εξαίρετου βιβλίου "Το σώμα σου μιλάει. Ακουσέ το! Γιατί αρρωσταίνουμε και τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό." ...ένα πολύτιμο οδηγό που απαντά σε θέματα και ερωτήσεις γύρω από τον "καρκίνο"! 

►  την κα Μαρία Κορίνηχορογράφος χοροδιδάσκαλος και μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Στήριξης Μυκόνου "ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ", 

►  την κα Αγγελική Καζετόρη, εκπρόσωπο Χορευτικής Ομάδας Παραδοσιακών Χορών Μυκόνου

►  και την κα Στάθια Κανατούλα, συνεργάτιδά μας  

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Παιδείας & Ανάπτυξης Μυκόνου (Κ.Δ.Ε.Π.Π.Α.Μ.) για την παραχώρηση της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων "Ματθαίου Ανδρόνικου" για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, τον χορηγό επικοινωνίας "ThessCulture?" καθώς και τον χορηγό Μεταφοράς "Hercules Rentals-Mykonos".

 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

 

Ευχαριστούμε θερμά την κα Λία Νάζου, ιδιοκτήτρια του Ξενοδοχείου MYKONOS SECRET SPOT στη Μύκονο για τη φιλοξενία!

 

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια, τους δημοτικούς φορείς, τους χορηγούς μας, τους διάφορους συλλόγους, τις σχολές χορού, τα ΜΜΕ της Μυκόνου και φυσικά τους κατοίκους της Μυκόνου, για το ενδιαφέρον, τη συμμετοχή και συνάμα υποστήριξη αυτής της ανθρωπιστικής προσπάθειας.

 

 

 

Με εκτίμηση,

Τμήμα Διεύθυνσης Σπουδών

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA

•  Μέλος Παγκόσμιου Οργανισμού M.E.D.W.OR.

• Μέλος Διεθνούς Οργάνωσης & Παγκοσμίου Συμβουλίου Χορού CID - UNESCO

• Μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού I.O.V.- WORLD UNESCO  FOLK  ARTS

Αγίας Ελεούσης 5, Μοναστηράκι, Αθήνα

Τηλ. 2103211008, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.gadala.gr, www.bellydance.edu.gr, www.oriental.edu.gr

 

 


 
  •   Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:

Δήμος ΜΥΚΟΝΟΥ

Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας & Ανάπτυξης Μυκόνου (Κ.Δ.Ε.Π.Π.Α.Μ)

 

<<< ΧΟΡΗΓΟΙ >>>

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:

 

Ξενοδοχείο MYKONOS SECRET SPOT

 

  •  

 

  Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας:

<<< ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ >>>

 

 

 Ευχαριστούμε θερμά το Χορηγό Μεταφοράς:

<<< ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ >>>