28.01.2017 - ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ... ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ & ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA! ...2005 - 2017 ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΧΟΡΟΣ!


ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

 GADALA 12YEARS REUNION

Ελληνοαραβική φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα του ΟΜΙΛΟΥ UNESCO Πειραιάς & Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR. στην έδρα του συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων με αφορμή την συμπλήρωση των δώδεκα χρόνων από την ίδρυση του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA

 


 

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, η Ελληνοαραβική Φιλανθρωπική Εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA υπό την αιγίδα του ΟΜΙΛΟΥ UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του Παγκοσμίου Οργανισμού M.E.D.W.OR. και η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση των δώδεκα χρόνων από την ίδρυση του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA.

♦ Η απονομή τιμητικών επαίνων στην Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Ανατολίτικου Χορού Gadala 

Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκε η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA, συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου από τον M.E.D.W.OR. Τεχνικολογίου Ανατολίτικου Χορού και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, κα. Φωτεινή Gadala.

Ήταν μια γιορτή αφιερωμένη… στην αραβική μουσική & στον ανατολίτικο χορό, με αυθεντικές συνταγές αιγυπτιακής κουζίνας που επιμελήθηκε ο αιγύπτιος chef Reda!

Ήταν μια γιορτή αφιερωμένη… σε όλους τους σπουδαστές της σχολής, τους συνεργάτες, τους συναδέλφους, τους φίλους και τους υποστηρικτές μας, για τα 12 χρόνια απεριόριστης εμπιστοσύνης και στήριξης, που μας καθιέρωσαν ως πρωτοπόρους στον κλάδο μας.

...Το να τους έχουμε δίπλα μας ως ενεργούς συνοδοιπόρους ενίσχυσε τις προσπάθειές μας και τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

Μαζί συμπληρώσαμε 24.000 ώρες Εξειδικευμένης Διδασκαλίας στον Ανατολίτικο Χορό! 2005 2017… & Συνεχίζουμε! Η Εμπιστοσύνη σας μας κρατά στην κορυφή!

Η βραδιά απογειώθηκε με την παρουσίαση μοναδικών χορογραφιών βασισμένων στην πλούσια παράδοση και κουλτούρα της Αιγύπτου. Κατά την παρουσίαση των χορογραφιών, τις οποίες επιμελήθηκε η ίδια η κα Φ. Gadala, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν διαφορετικές πτυχές της ιστορίας του αυθεντικού ανατολίτικου χορού και της εξέλιξής του στο βάθος των αιώνων, καθώς και ήθη και έθιμα του αραβικού πολιτισμού.

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού  GADALA, τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλους τους χορηγούς της βραδιάς, τους υπέροχους συνεργάτες και συντελεστές για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους αυτά τα 12 χρόνια απεριόριστης εμπιστοσύνης και στήριξης, οι οποίοι μας καθιέρωσαν ως πρωτοπόρους στον κλάδο μας.

Ακολούθησε η βράβευση της χορογράφου-χοροδιδασκάλου κας Φωτεινής Gadala για την επί  δωδεκαετή προσφορά της στο πολιτισμό από τον ΟΜΙΛΟ UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Το βραβείο της απένειμε ο επίτιμος αντιπρόεδρος του ΟΜΙΛΟΥ UNESCO Πειραιώς & Νήσων κος Παύλος Νίσλογλου.

♦ Η βράβευση της κας Φωτεινής Gadala από τον επίτιμο αντιπρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων κο Παύλο Νίσλογλου 

Η αντιπρόεδρος της  Αφρικάνικης κοινότητας στην Ελλάδα WATOTO AFRIKA, κα Zandile Ngubane απένειμε βράβευση στην χορογράφο-χοροδιδασκάλο κα Φωτεινή Gadala για την ενεργή υποστήριξή της συμμετέχοντας στις πολιτιστικές δραστηριότητες της αφρικάνικης κοινότητας.

♦ Απονομή Τιμητικής διάκρισης στην κα Φωτεινή Gadala από την αντιπρόεδρο της Αφρικανικής Κοινότητας WATOTO AFRIKA κα Zandile Ngubane 

Ενώ ο πρόεδρος της  Αιγυπτιακής Κοινότητας στην Ελλάδα, κος Ablel Aal Ahmet μετά της συζύγου του κα Iman Abaas, απένειμε τιμητική διάκριση στην χορογράφο-χοροδιδασκάλο κα Φωτεινή Gadala για την προσφορά της στην διάδοση της Αιγυπτιακής Παράδοσης και Κουλτούρας.

Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν επίσης σε όλες της χορεύτριες και χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου Χορού GADALA σε αναγνώριση και εκτίμηση της προσφοράς στις φιλανθρωπικές, πολυπολιτισμικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA.

Ως διοργανώτρια και με την ιδιότητά της ως Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον αξιότιμο κο Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε με θέρμη την καλλιτεχνική αυτή προσπάθεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία έγινε με σκοπό την προβολή της αξίας και της ποϊότητας της πλούσιας αιγυπτιακής παράδοσης και κουλτούρας.

Ευχαριστούμε επίσης τους επισήμους καλεσμένους μας:

 

από τον ΟΜΙΛΟ UNESCO Πειραιώς & Νήσων:

♦ τον επίτιμο αντιπρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων κο Παύλο Νίσλογλου με τη συνεργάτιδά του κα Αντωνία Φούντη, 

♦ την διευθύντρια ισότητας του Ομίλου, κα Αγγελική Πιτσόλη

♦ τον διευθυντή γαστρονομίας του Ομίλου και σεφ Ευρώπης 2015, κο Μουζάκη Κωνσταντίνο

♦ τον διευθυντή εξωτερικών διεθνών σχέσεων Η.Π.Α. & UNESCO, κο Joseph Patrick μετά της συζύγου του.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με τον Διευθυντή Γαστρονομίας του Ομίλου και σεφ Ευρώπης 2015 κο Κωνσταντίνο Μουζάκη, τη Διευθύντρια Ισότητας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Αγγελική Πιτσόλη και τον Διευθυντή Εξωτερικών Διεθνών Σχέσεων Η.Π.Α & UNESCO κο Joseph Patrick ♦ 

από την Αιγυπτιακή κοινότητα στην Ελλάδα:  

τον πρόεδρο της Αιγυπτιακής κοινότητας, κο Ablel Aal Ahmet μετά της συζύγου του κα Iman Abaas

 

από τη Διεθνούς Οργάνωση Παγκοσμίου Συμβουλίου Χορού C.I.D. - UNESCO

την εκπρόσωπό τους, κα Ζωή Emas

♦ Η κα. Φωτεινή Gadala με την εκπρόσωπο της Διεθνούς Οργάνωσης Παγκοσμίου Συμβουλίου Χορού C.I.D. - UNESCO κα Ζωή Emas 

από την αφρικανική κοινότητα WATOTO AFRIKA: 

την αντιπρόεδρο της WATOTO AFRIKA, κα Zandile Ngubane μετά του συζύγου της 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν προσωπικότητες:

από τον χώρo της Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε:,

ο  δημοσιογράφος - φωτογράφος κος Νίκος Τσιαμτσίκας, ο οποίος και κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Πρόεδρος του Ραδιoφωνικού Σταθμού "Επικοινωνία 94 FM" κα Μαίρη Αρώνη

από τον χώρo του Πολιτισμού και  της Τέχνης:,

Η γνωστή σε Ελλάδα και Εξωτερικό ερμηνεύτρια κα Βασιλική Μπέλλου, που μάγεψε όλους τους παρευρισκόμενους με την αισθησιακή φωνή της ερμηνεύοντας, για πρώτη φορά σε Ελλάδα, ένα τούρκικο τραγούδι που έχει μεγάλη επιτυχία στην γειτονική χώρα και αποτελεί μέρος της νέας της δουλειάς σε ανατολίτικους ρυθμούς με θέμα <<Harem>>.

♦ Η κα. Φωτεινή Gadala με την ερμηνεύτρια κα Βασιλική Μπέλλου ♦ 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία του:

την κα Διόνη Ποδαρά, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μυκόνου, συγγραφέα του εξαιρετικού βιβλίου " Άκου το σώμα σου",

την κα Μαρία Κορίνη, χορογράφο και χοροδιδάσκαλο, που ήρθε από τη Μύκονο, 

καθώς και τον Πρόεδρο του Χορευτικού Ομίλου Κρητικών Χορών "Βρακοφόρων" Καβάλας, κο Αντώνη Κάτανα

Η κα Φωτεινή Gadala βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά τους στην εκδήλωση τα Διεθνή Κέντρα Αισθητικής MEDI JEUNESSE! Τα Διεθνή Κέντρα Αισθητικής MEDI JEUNESSE  που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς χάρισαν πολλά και πλούσια δώρα περιποιήσης και φροντίδας προσώπου & σώματος σε όλους τους παρευρισκόμενους Ευχαριστούμε την όμορφη εκπρόσωπο των MEDI JEUNESSE, κα Φανή Δανιηλίδου για την παρουσία της! 

♦ Η κα. Φωτεινή Gadala βραβεύει την κα Φανή Δανιηλίδου, εκπρόσωπο του μεγάλου χορηγού μας τα Διεθνή Κέντρα Αισθητικής MEDI JEUNESSE 

Η κα Φωτεινή Gadala βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του στην εκδήλωση τον χορηγό της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας τον Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας κο Δημήτρη Σουλιώτη όπως επίσης και τον συνεργάτη του, σεφ Ευρώπης 2015, κο Κωνσταντίνο Μουζάκη.

♦ Η κα. Φωτεινή Gadala βραβεύει τον Διευθυντή Γαστρονομίας του Ομίλου και σεφ Ευρώπης 2015 κο Κωνσταντίνο Μουζάκη 

Με μεγάλη χαρά επίσης βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά της στην διάδοση της μεθόδου GADALA, τη χοροδιδάσκαλο και συνεργάτιδά της στην Βόρεια Ελλάδα, κα Κορίνα Λαβαντσιώτου.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala βραβεύει την κα Κορίνα Λαβαντσιώτου, χοροδιδάσκαλο και συνεργάτη μας στη Βόρεια Ελλάδα  

Εις μνήμην του αιγύπτιου πατέρα της HUSSEIN M. GADALΑ... και νιώθοντας βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς την ίδια αλλά και προς το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου χορού GADALA όλα αυτά τα χρόνια,  η ιδρύτρια της σχολής GADALA, έκανε μία γρήγορη αναδρομή του έργου της από την ίδρυση του Eξειδικευμένου Κέντρου.

Συγκεκριμένα έκανε αναφορά:

• στις 24.000 και πλέον ώρες εξειδίκευση στην διδασκαλία των Ανατολίτικων Χορών!
• στις 4.500 και πλέον δωρεάν ώρες Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού στα πλαίσια του κοινωνικού έργου!
• στα 300 και πλέον εξειδικευμένα και βιωματικά σεμινάρια σε ελλάδα και εξωτερικο! 
• στις 120 και πλέον εμφανίσεις της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA για φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σκοπό! 
• στις 20 και πλέον συμμετοχές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA με τη σημαία της Αιγύπτου!
• στις 6 και πλέον επιστημονικές και ερευνητικές δράσεις
• στα και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Αιγυπτιακή Κοινότητα στην Ελλάδα
• στα και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Πρεσβεία της Αιγύπτου στην Ελλάδα
• στα και πλέον χρόνια συνεργασίας με τον Όμιλο UNESCO
• στα και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Αφρικάνικη Κοινότητα στην Ελλάδα
• στα και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
• στις 57 και πλέον διακρίσεις, 16 Διεθνείς και 41 στην Ελλάδα!
• στις 4 και πλέον πιστοποιήσεις

Όπως αναφέρει η κα F. Gadala: 

« Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη, που μετά από 12 χρόνια και 24.000 ώρες και πλέον διδασκαλίας, η Σχολή μας λειτουργεί και ως Πιστοποιημένο & Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτήριο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού! 

...Από την αυγή του 2017 το κέντρο μας είναι αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.). και αναβαθμίστηκε σε Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1) με την υπογραφή του κράτους!

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALΑ... προσφέρει επαγγελματικά προγράμματα σπουδών διεθνώς αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού ...και παράλληλα διεθνή αναγνώριση στο Εξωτερικό από τους Διεθνείς Παγκόσμιους Οργανισμούς M.E.D.W.O.R., I.O.V. - WORLD UNESCO FOLK ARTS και C.I.D. - UNESCO. »

Τέλος, με την ιδιότητά της ως Ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, η κα Φωτεινή Gadala,  ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι σε μία τόσο δύσκολη περίοδο αποφασίσατε να στηρίξετε τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ενισχύοντας οικονομικά μέσα από την φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωσή μας το ταμείο πρόνοιας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Η συμμετοχή σας ήταν πολύτιμη και ουσιαστική, καθώς συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη και παράλληλα παρέχει στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA την δύναμη να συνεχίσει το σπουδαίο καλλιτεχνικό και φιλανθρωπικό του όραμα και στο μέλλον.

 


Ευχαριστούμε θερμά το μέγα δωροθέτη μας ...τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής MEDI JEUNESSE!

Τα Πρότυπα Ιατρικά Κέντρα MEDI JEUNESSE πρόσφεραν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε 300 λαχνούς της εκδήλωσής μας:

2 Υπηρεσίες Προσώπου & Σώματος

καθώς και 100€ Έκπτωση σε οποιοδήποτε ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπειών!

 

.....Και το μεγάλο δώρο των MEDI JEUNESSE!!!

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης αξίας 700€ για έναν τυχέρο λαχνό!!! 

 


 

 Ευχαριστούμε θερμά το δωροθέτη μας:

Το παραδοσιάκο "Ξενώνα Ραστώνη" στο μαγευτκό Πήλιο!

Πρόσφερε ένα διήμερο για ξεκούραση και αναζωογόνηση για έναν τυχέρο λαχνό!!!

  


 

 Ευχαριστούμε θερμά το δωροθέτη μας:

Το πανέμορφο συγκρότημα "ASTERIA STUDIOS" στη καταπράσινη Θάσο!
Πρόσφερε μία εβδομάδα για ξεκούραση και αναζωογόνηση για έναν τυχέρο λαχνό!!!

 


 

 Ευχαριστούμε θερμά το δωροθέτη μας:
Το πανέμορφο συγκρότημα "MYKONOS SECRET SPOT" στο Κυκλαδίτικο νησί του ανέμου και της διασκέδασης τη Μύκονο!!!

Πρόσφερε ένα Σαββατοκύριακο για ξεκούραση και αναζωογόνηση για έναν τυχέρο λαχνό!!

 

 


 

 Ευχαριστούμε θερμά τη γαλλική εταιρία ETHNIC MARKET με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια

για τον εξοπλισμό σε κουστούμια και αξεσουάρ χορού για τα πλούσια δώρα της βραδιάς!