ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ! ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

ΣΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ   

ΤΟΥ Κ.Δ.Β.Μ. GADALA ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA!

GADALA

Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού
ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1

Πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ FRANCHISE
- TMHMA ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - 


<<Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Φοίτησης σε Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών>>

 

Το GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού, ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1, Πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, προσφέρει τα ακόλουθα Προπτυχιακά και  Μεταπτυχιακά (Επαγγελματικά) Προγράμματα Σπουδών με έναρξη σπουδών τον Οκτώβριο του 2018 και με περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά Πρόγραμμα Σπουδών, ως ακολούθως:

 

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΕΥΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PD-B3)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-ADT-C1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-ACH-C2)

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PDT-D1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PCH-D2)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΡΙΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-PEX)

 

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά αφού πρώτα οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα τους με πρόσφατη φωτογραφία τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και την ένδειξη <<ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΩΔ ...........>> ώστε να τους αποσταλεί απο την γραμματεία του Κ.Δ.Β.Μ. GADALA, η αντίστοιχη προς συμπλήρωση αίτηση.

 

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από την Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018 και ώρα 13.00. Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παράμεινε ανοικτό μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 30 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 13.00.

 

Στην επιλογή των φοιτητών θα προηγηθούν όσοι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το κύκλο μαθημάτων της βασικής κατάρτισης της πιστοποιημένης μεθόδου GADALA επιπέδου BASIC II και όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα/ιδιότητες που απαιτεί το επίπεδό σπουδών τους μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αιτήσεως.
 

Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων, θα ανακοινωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα τα ονόματα των υποψηφίων που εγγράφονται στο πρόγραμμα σπουδών. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει μετά τις 1 Οκτωβρίου 2018.
 

Η υποβολή της αίτησης συνεπάγεται και την αποδοχή των προϋποθέσεων εισαγωγής, συμμετοχής και φοίτησης στο Πρόγραμμα Σπουδών.

2005 – 2018 … και συνεχίζουμε!

Στηρίζουμε τους σπουδαστές μας!      

...Καταφέραμε να κάνουμε την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 Θα χαρούμε, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού χορού της Μέσης ανατολής! 

Για πληροφορίες σχετικά με το Πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Υπουργείο Παιδείας, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης GADALA, πατήστε το παρακάτω link :

Κ.Δ.Β.Μ. GADALA.

 

 

Ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία!