ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ | ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ (ORIENTAL - BELLYDANCE) | ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

ΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ   

ΤΟΥ Κ.Δ.Β.Μ. GADALA 

5η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 

GADALA

Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού
ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1

Πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ FRANCHISE

ΤΜΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 


<<5ή Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος συμμετοχής στις εξετάσεις χειμερινού εξαμήνου των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγράμματα Σπουδών>>

 

 

Το  Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού, ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1, GADALA, που λειτουργεί πλέον ώς πιστοποιημένο εκπαιδευτήριο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, ανακοινώνει την διεξαγωγή της 5ης Εξεταστικής Περιόδου. Οι εξετάσεις αφορούν την απόκτηση βεβαίωσης Επάρκειας και Διπλωμάτος - Τίτλου Σπουδών για τα ακόλουθα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά (Επαγγελματικά) Προγράμματα Σπουδών και θα διενεργηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2018.

 

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®

ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΧΟΡΕΥΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ BASIC I  (ΚΩΔ. G-BASIC I)

ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΧΟΡΕΥΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ BASIC II (ΚΩΔ. G-BASIC II)

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ - ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®

Α)ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΕΥΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PD-B3)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-ADT-C1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-ACH-C2)

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ - ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®

Β)ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PDT-D1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PCH-D2)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΡΙΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-PEX)

 

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά αφού πρώτα οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν αίτημα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με την ένδειξη << 5ή ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΩΔ ...........>> ώστε να τους αποσταλεί απο την γραμματεία του Κ.Δ.Β.Μ. GADALA, η αντίστοιχη προς συμπλήρωση αίτηση.

 

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 08.00. Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παράμεινε ανοικτό μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21.00.

 

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το κύκλο μαθημάτων και να κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα/ιδιότητες που απαιτεί το επίπεδό σπουδών τους μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αιτήσεως.

 

Η υποβολή της αίτησης συνεπάγεται και την αποδοχή των προϋποθέσεων εισαγωγής, συμμετοχής και φοίτησης στο Πρόγραμμα Σπουδών.

Το 2016, η πρότυπη εξειδικευμένη σχολή μας λειτουργεί πλέον και ως Πιστοποιημένο & Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτήριο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού. Είναι αδειοδοτημένη από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.). και αναβαθμίστηκε σε Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1) με την υπογραφή του κράτους.

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALΑ προσφέρει επαγγελματικά προγράμματα σπουδών διεθνώς αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού...και παράλληλα διεθνή αναγνώριση στο Εξωτερικό από τους Διεθνείς Παγκόσμιους Οργανισμούς M.E.D.W.O.R.I.O.V. - WORLD UNESCO FOLK ARTS και C.I.D. - UNESCO.

Η έννοια του εξειδικευμένου κέντρου περιλαμβάνει την ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού χωρισμένη σε επίπεδα και επιτυγχάνεται με καθημερινή αλλά και συνεχή ροή μαθημάτων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατομικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή σε οποιαδήποτε ηλικία και διατηρώντας απρόσκοπτη την προσωπική του εξέλιξη.

Στόχος μας είναι η τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να καθορίσει το χρόνο μετάβασης του ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της 
Μεθόδου GADALA σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται η δυνατότητα σε χορευτές, χορεύτριες και ειδικευόμενους χοροδιδασκάλους χορογράφους ανατολίτικου χορού να μπορέσουν να επίσης εκπαιδευτούν και παράλληλα να αποκτήσουν μοναδική εμπειρία χορεύοντας μπροστά σε απαιτητικό και ποικιλόμορφο κοινό μέσω της Επαγγελματικής Χορευτικής Ομάδας GADALA.

Η κ. 
Φωτεινή Gadala, ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα έχει αρκετές διακρίσεις για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.

Συμμετέχει με την
 Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του M.E.D.W.OR., υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ και την ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ..

2005 – 2018 … και συνεχίζουμε!

Στηρίζουμε τους σπουδαστές μας!      

...Καταφέραμε να κάνουμε την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 Θα χαρούμε, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού χορού της Μέσης ανατολής! 

Για πληροφορίες σχετικά με το Πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Υπουργείο Παιδείας, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης GADALA, πατήστε το παρακάτω link :

Κ.Δ.Β.Μ. GADALA.

 

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία!