100 ΩPEΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ - FREE ORIENTAL - BELLY DANCE COURSES ME TH ΜΕΘΟΔΟ GADALA | ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ | ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 ΔΩΡΕΑΝ  

 100 ΩΡΕΣ   

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA!

...Οι πρωτοβουλίες που πήρε το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA τον Ιούλιο 2015, τα έτη 2016 και 2017 να προσφέρει 100 ώρες ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων ανατολίτικου χορού βρήκε θερμή ανταπόκριση και προσέφερε πολλά χαμόγελα!

...Αντιλαμβανόμενοι την  δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας και θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια όλων μας για σωματική και ψυχική ισορροπία, το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA προχωρά στην προσφορά άλλων 100 ωρών ΔΩΡΕΑΝ αυθεντικού (Belly dance) ανατολίτικου χορού.

 

►►► Η προσφορά αφορά πέντε (5) μηνιαία πακέτα είκοσι (20) μαθημάτων χορού oriental συνολικής αξίας 600€, με τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκπαιδεύονται στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALΑ, που λειτουργεί πλέον ως Πιστοποιημένο  ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1  και  Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτήριο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού καθημερινά και χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για έναν ολόκληρο μήνα στο τμήμα το οποίο θα ενταχθούν ανάλογα με το επίπεδό τους!

Για να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό για τα 5 δωρεάν πακέτα απεριόριστων μαθημάτων οριεντάλ χορού ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται κάτω από την αφίσα της δημοσίευσής μας στην official σελίδα μας στο    FACEBOOK   

► Ο διαγωνισμός λήγει στις 21:00  την  ΔΕΥΤΕΡΑ  05  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

 Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που αναπτύσσει εδώ και 14 χρόνια το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA,  έχει προσφέρει πάνω από 4.900 ώρες ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα χορού σε ανθρώπους που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον  να γνωρίσουν την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα και να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (belly dancing) μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του ανατολίτικου χορού με τη Μέθοδο GADALA.

Προσφέρονται επιπρόσθετα δωρεάν μαθήματα ανατολίτικων χορών σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και είναι ωφελούμενοι των υπηρεσιών κοινωνικών δομών, φιλανθρωπικών συλλόγων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, κάνοντας την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 Διοργανώνεται επίσης, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Διαφύλαξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς M.E.D.W.OR., μια σειρά συνεδρίων σεμιναριακής εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

 Στα πλαίσια του κοινωνικού και πολιτιστικού της έργου, η κ. Φωτεινή Gadala μαζί με την επαγγελματική χορευτική της ομάδα συμμετέχει σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, καθώς επίσης και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Πρεσβεία της Αιγύπτου και την Αιγυπτιακή Κοινότητα στην Ελλάδα.

2005 – 2018 … και συνεχίζουμε!

Στηρίζουμε τους σπουδαστές μας!  Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας…

...Καταφέραμε να κάνουμε την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού χορού της Μέσης ανατολής! 

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 2103211008.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία!