27.05.2017 - ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΙΟΥ 2017

Απονομή Ευχαριστήριας Επιστολής στην κα Φωτεινή Gadala από την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών για την ανιδιοτελή προσφορά της!


Η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Χορού του Πρότυπου & Πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης GADALA συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Αγάπης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαίου 2017, υπό την διοργάνωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άχαρνών.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με την επαγγελματική ομάδα αιγυπτιακού χορού GADALA,  η κα  Οικονόμου Γαρυφαλιά,  διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, τους κυρίους Βαρελά Σπύρο και Σακελλαρόπουλο Ορέστη από το Λύκειο Ελληνίδων ♦
Οι μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διεθνή παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα!
Η Χορευτική Ομάδα GADALA είχε την τιμή, για άλλη μια φορά, να εκπροσωπήσει στη μεγάλη αυτή γιορτή την χώρα της Αιγύπτου παρουσιάζοντας ένα αυθεντικό... λαογραφικό χορευτικό show με σκοπό την προώθηση της πλούσιας παράδοσης και λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελληνοαιγύπτιας χορογράφου - χοροδιδασκάλου, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας κα Gadala Φωτεινής.
Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, κα Οικονόμου Γαρυφαλιά για την τιμή που της έδωσαν για άλλη μια φορά να εκπροσωπήσει η ίδια και η Επαγγελματική Χορευτική Ομάδα της την χώρα από την οποία κατάγεται στο φεστιβάλ αυτό, καθώς και για την ευκαιρία που της δόθηκε να παρουσιάσει τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό μέσα από την αναγνωρισμένη Μέθοδο GADALA.
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που λάβανε μέρος εκπροσωπόντας τις 10 και πλέον χώρες...  και προσφέραν ένα μοναδικά υπέροχο θέαμα!
Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε η απονομή ευχαριστήριας επιστολής στην κα Φωτεινή Gadala για την ανιδιοτελή προσφορά της και συμμετοχή της Επαγγελματικής Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Χορού GADALA στο 4ο Φεστιβάλ Αγάπης και τη μέγιστη συμβολή προς την επιτυχία της.
Την επιστολή απένειμε η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου κα Οικονόμου Γαρυφαλλιά.
Η ιδρύτρια  του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala δήλωσε:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έλαβα μέρος  σε αυτή την ιδιαίτερη πολιτιστική εκδήλωση με την συμμετοχή 10 και πλέον αποστολές χωρών να συνθέτουν μία και μοναδική εξωτική εικόνα που διοργανώθηκε από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών!. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τη χώρα από την οποία κατάγομαι, τον πλούσιο Αιγυπτιακό πολιτισμό, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τη λαϊκή τέχνη!»