28.01.2018 - ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΡΑΣΛΕΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Απονομή Ευχαριστήριας Επιστολής στην κα Φωτεινή Gadala από την Πρόεδρο ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων Μαρασλείου για την ανιδιοτελή προσφορά της στον Σύλλογο!

 


 

Η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Οριεντάλ του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο Amalia Hotel στο Σύνταγμα, υπό την διοργάνωση του Συλλόγου Αποφοίτων Μαρασλείου.

Ήταν μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αφορμή την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση διατέθηκαν για την ενίσχυση συλλόγων με βαρύνουσας σημασίας κοινωνικό έργο. Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάσαμε ένα αιγυπτιακό χορευτικό πρόγραμμα αυθεντικού oriental, βασισμένο στην πλούσια παράδοση και λαογραφία της Αιγύπτου.

 

Η κα Φωτεινή Gadala ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα, συμμετέχει με την Παραδοσιακή Επαγγελματική Χορευτική Ομάδα GADALA σε πολυάριθμες εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του M.E.D.W.OR., υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Πρεσβεία της Αιγύπτου.

 

Έχει βραβευτεί με πολλαπλές τιμητικές διακρίσεις από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την προσφορά της στον πολιτισμό και για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.

Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε η απονομή ευχαριστήριας επιστολής στην κα Φωτεινή Gadala για την ανιδιοτελή προσφορά της και συμμετοχή της Επαγγελματικής Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Χορού του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA στην Εκδήλωση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο Amalia Hotel στο Σύνταγμα και τη μέγιστη συμβολή προς την επιτυχία της. Την επιστολή απένειμε η Πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων Μαρασλείου, κα Φανή Φραγκάκη.

Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων Μαρασλείου, κα Φανή Φραγκάκη, για την ευκαιρία που της δόθηκε να παρουσιάσει τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό μέσα από τη Μέθοδο GADALA.