28.03.2018 - ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ... ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ!

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ! 

 


 

Η κα Φωτεινή Gadala, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί μαζί με την Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου "Νέα Ελβετία" του Δήμου Βύρωνα, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη συγκέντρωση τροφίμων, που συνδιοργάνωσε μαζί με το Δήμο Βύρωνα και τον Όμιλο Unesco Πειραιώς & Νήσων, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018!

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμούς:

► κος Γρηγόριος Κατωπόδης, Δήμαρχος του Βύρωνα

► κος Ιωάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική

► κα Γκαντάλλα Φωτεινή, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού –Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “GADALA”

Συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία τα παρακάτω συγκροτήματα:

►Σύλλογος Θρακιώτες Αθηνών, (χοροδιδάσκαλοι:  κος Μιχάλης Κυπριανού και κος Γιώργος Αρβανίτης

►Σύλλογος “Στα χρώματα της Παράδοσης“, (χοροδιδάσκαλος: κος Στέλιος Χρονόπουλος)

►Φάρος Τυφλών Ελλάδος, (χοροδιδάσκαλοι: κα Αργυρώ Καραβάνου, κος Χριστόφορος Ζισόπουλος και κος Αντώνης Καραμήτσος)

►Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων, (χοροδιδάσκαλοι: κα Μαρίνα Στέλλα και κα Ελένη Φιλιππίδου)

►Εξειδικευμένο  Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού –Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “GADALA”, (χοροδιδάσκαλος: κα Gadala Fotini)

Στο τέλος του χορευτικού προγράμματος ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων βράβευσε για την ανιδιοτελή συμμετοχή του όλα τα συγκροτήμα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση!

Ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων επίσης βράβευσε για την προσφορά και το έργο τους και τίμησε με πλακέτες τους:

► κο Γρηγόριο Κατωπόδη, Δήμαρχος Βύρωνα

► κο Χρήστο Σπυρόπουλο, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, του Δήμου Βύρωνα

► κα Βασιλική Βαγγελή, προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα

 

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, κος Γρηγόριος Κατωπόδης, στην συνέχεια, ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία και την υλοποιήση της δράσης, τιμώντας -δημόσια- με πλακέτα του Διοργανωτές: 

► κο Ιωάννης Μαρωνίτη, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική

► κα Γκαντάλλα Φωτεινή, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού –Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “GADALA”   

Την βραδυά που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τίμησαν με την παρουσίας τους:
από το ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ
► κο Γρηγόριο Κατωπόδη, Δήμαρχος Βύρωνα
► κο Χρήστο Σπυρόπουλο, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, του Δήμου Βύρωνα
► κα Βασιλική Βαγγελή, προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα 
► κα Καραβέλα Αρετή, υπεύθυνη της Δομής Βασικών Αγαθών Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα και άλλοι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και των Δομών του Δήμου Βύρωνα.
από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς & Νήσων
► κο Ιωάννης Μαρωνίτη, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική
► κο Παύλος Νίσλογλου, επίτιμος αντιπρόεδρος για τον Όμιλο της UNESCO Πειραιώς & Νήσων
► κα Θωμαή Δροσάτου, Σύμβουλος Πολιτισμού για τον Όμιλο της UNESCO Πειραιώς & Νήσων
► κα Αντωνία Φούντη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας & Υλοποίησης για τον Όμιλο της UNESCO Πειραιώς & Νήσων και άλλοι συνεργάτες και μέλη του Ομίλου.
από την Αιγυπτιακή κοινότητα στην Ελλάδα
►κο Ablel Aal Ahmet, πρόεδρο της Αιγυπτιακής κοινότητας μετά της συζύγου του κα Iman Abaas

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν προσωπικότητες από τον χώρo της Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε όπως επίσης και από τον χώρo του Πολιτισμού και της Τέχνης!

 

Το τέλος του καλλιτεχνικού προγράμματος ελάμπρυνε με την παρουσία της η Χορευτική Ομάδα GADALA που είχε την τιμή, για άλλη μια φορά, να εκπροσωπήσει στη μεγάλη αυτή γιορτή την Αίγυπτο παρουσιάζοντας ένα αυθεντικό... λαογραφικό χορευτικό show με σκοπό την προώθηση της πλούσιας παράδοσης και λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελληνοαιγύπτιας χορογράφου - χοροδιδασκάλου, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας κα Gadala Φωτεινής.

 

Η Χορευτική Ομάδα GADALA πρόσθεσε στο ενεργητικό της μία ακόμα τιμητική διάκριση από τον Ομίλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την ανιδιοτελή συμμετοχή της!

 

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala έχει και έναν άλλο όμορφο λόγο να νιώθει διπλή χαρά και πολλάκοις ευγνώμων αφού -την ίδια βραδιά-  της απονεμήθηκε και δεύτερη τιμητική διάκριση αυτή την φορά από τον Δήμο Βύρωνα προκειμένου να τιμήσει την κοινωνική προσφορά της...και ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Βύρωνα, κο Γρηγόριο Κατωπόδη για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στον άνθρωπο και αλλά και στον πολιτισμό.

Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά για την τιμητική πρόσκληση προς την ίδια, επίσης από την Δημοτική Αρχή του Βύρωνα:
τον κο Γρηγόριο Κατωπόδη, Δήμαρχο Βύρωνα, 
τον κο Χρήστο Σπυρόπουλο, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, του Δήμου Βύρωνα,
την κα Καραβέλα Αρετή, υπεύθυνη της Δομής Βασικών Αγαθών Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα,
και τους συγχαίρει όλους για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής αλλά και για το μακρόχρονο έργο και την προσφορά τους στον άνθρωπο! 

Για μια ακόμη φορά, πολλά συγχαρητήρια σε όλη την Δημοτική Αρχή του Βύρωνα για τις σημαντικές και επιτυχημένες δράσεις τους!

 

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε επίσης τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλους όσοι λάβανε μέρος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα!

Η ιδρύτρια  του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala δήλωσε:
 

«Είμαι πολύ συγκινημένη που καταφέραμε και στηρίξαμε αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση! 

Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του Δήμου Βύρωνα να συμβάλουμε πολύτιμα στο κοινωνικό έργο των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους αρωγοί! 

Είναι τιμή μου να υποστηρίζουμε έμπρακτα την ενίσχυση φορέων με τέτοιο φιλανθρωπικό έργο... και παράλληλα να προβάλω τη χώρα από την οποία κατάγομαι, τον πλούσιο Αιγυπτιακό πολιτισμό, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τη λαϊκή τέχνη! 

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κο Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, για την τιμή που μας έκανε να αγκαλιάσει την δράση μας!

Πολλά Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους ΣυνΔιοργανωτές ...όλους τους συντελεστές και σε όλους του συμμετέχοντες! 

Σας Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους!!!

Ευχαριστούμε επίσης όσοι σε μία τόσο δύσκολη περίοδο αποφασίσατε να στηρίξετε τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας!..»