21.04.2018 - ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ GADALA ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ 4ή ΓΙΟΡΤΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ!

ΣΑΒΒΑΤΟ  21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

...ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ! 


Η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακών Χορών του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού - Κ.Δ.Β.Μ GADALA συμμετείχε με επιτυχία στη λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ελευσίνας με αφορμή την γιορτή της παγμόσμιας ημέρας χορού, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας! 

Συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία πάνω 30 ελληνικά και ξένα συγκροτήματα και πάνω από 1000 χορευτές!

 

Οι ταλαντούχες χορεύτριες της Ομάδα GADALA πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους μία ακόμα τιμητική διάκριση από τον Δήμο Ελευσίνας για την ανιδιοτελή συμμετοχή τoυς!

 

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού - Κ.Δ.Β.Μ GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για αυτή την τιμητική διάκριση προκειμένου να τιμήσει την κοινωνική προσφορά της...και ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ελευσίνας για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στον άνθρωπο αλλά και στον πολιτισμό!

Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά για την τιμητική πρόσκληση προς την ίδια, επίσης από την Δημοτική Αρχή της Ελευσίνας:
τον κο Γιώργο Τσουκαλά, Δήμαρχο Ελευσίνας, 
την κα Καρέλου Μαρία, Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας,
τον κο Βασίλη Αγρικάκη, Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ.Π.ΑΚ.Π.Π.Α,
και τους συγχαίρει όλους για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής αλλά και για το μακρόχρονο έργο και την προσφορά τους στον πολιτισμό και στον άνθρωπο! 

Για μια ακόμη φορά, πολλά συγχαρητήρια σε όλη την Δημοτική Αρχή της Ελευσίνας για τις σημαντικές και επιτυχημένες δράσεις τους!

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε επίσης τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού - Κ.Δ.Β.Μ. GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλους όσοι λάβανε μέρος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα!