24.01.2018 - ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ 20ή ΕΠΕΤΕΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ | ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ 20ή ΕΠΕΤΕΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ
 στο Δημαρχείο Νίκαιας 

 

Ο Ομίλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων στα πλάισια της 20ή επετείου ίδρυσης του, διοργάνωσε μιά μεγάλη γιορτή! 

Με την ιδιότητα της ως διευθύντρια του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η κα Φωτεινή Gadala, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί στη κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κο Ιωάννη Μαρωνίτη, πρόεδρο του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική,  κο  Ablel  Aal  Ahmet , πρόεδρο της Αιγυπτιακής Κοινότητας στην Ελλάδα, μετά της συζύγου του κα Iman Abaas 

♦ ♦ ♦

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα!
Τιμήθηκαν προσωπικότητες από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών καθώς υποστηρικτές και χορηγοί του ομίλου!
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε  με χαιρετισμό του κου Ιωάννη Μαρωνίτη, Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, ο οποίος παράλληλα παρουσίασε και τις δράσεις του ομίλου για τη χρονιά που πέρασε.
Ακολούθησε η κοπή πίτας και δεξίωση με παραδοσιακό φαγητό και γλυκίσματα, ενώ στο τέλος παρουσιάστηκε και μοιράστηκε σε όλους τους προσκεκλημένους το νέο ημερολόγιο  για το 2018 με εικαστικές δημιουργίες των εικαστικών μελών του Ομίλου.

Συναισθήματα έντονα... μουσικές και φωνές που μας ταξίδευψαν... συγκίνηση... από πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε μαγεμένο μαζί με σύσσωμο όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, τους Διευθυντές και όλους τους Εθελοντές του Ομίλου!

 

Στη γιορτή παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού, της διπλωματίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέλη του ευρωπαϊκού και ελληνικού κοινοβουλίου, ερευνητές, καθώς και δημοσιογράφοι από το ξένο και ελληνικό τύπο.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κο  Ablel  Aal  Ahmet , πρόεδρο της Αιγυπτιακής Κοινότητας στην Ελλάδα, μετά της συζύγου του κα Iman Abaas, κο Joseph Patrick, διευθυντή εξωτερικών διεθνών σχέσεων Η.Π.Α. & UNESCO μετά της συζύγου του ♦

♦ ♦ ♦

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala συγχαίρει όλους τους δημιουργούς, τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, και σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής! Για άλλη μια φορά συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κο Ιωάννη Μαρωνίτη για το σπουδαίο έργο του!