04.02.2019 - ...ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ...ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ  04  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2019

...ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ!


♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ♦ 

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και συνδιοργανωτές το Ερευνητικό Εργαστήριο George D. Behrakis της Ε.Α.Ε, τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και τη βραβευμένη πρωτοβουλία SmokeFreeGreece, διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, υπό την αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου! 

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κο Προκόπη Παυλόπουλο, τον Υπουργό Υγείας κο Ανδρέα Ξανθό, τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη και τον πρόεδρο της Ε.Α.Ε κο Ευάγγελο Φιλόπουλο ♦ 

Με την ιδιότητα της ως ενεργό μέλος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, η κα Φωτεινή Gadala, διευθύντρια του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και ιδρύτρια του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί στην κατάμεστη αίθουσα «Φάρος» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2019.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τον καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη και τον πρόεδρο της Ε.Α.Ε κο Ευάγγελο Φιλόπουλο ♦ 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτησε, η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Προκόπης Παυλόπουλος.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Ευρωπαίος Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, κ. Βιτένις Αντριουκάιτις (Vytenis Andriukaitis).

 

Μίλησαν επίσης:

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός

Η κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής  Θελήσεως της UNESCO  και Πρόεδρος του Σωματείου"ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο"

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Στη συνέχεια, ο κύριος Παναγιώτης Μπεχράκης συντόνισε Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας με κεντρικό θέμα τις σύγχρονες εξελίξεις στην πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου. Στην Συζήτηση συμμετείχαν ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, κ. Αθανάσιος - Μελέτιος Δημόπουλος, ο Γ.Γ. του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Πρόληψη του Καπνίσματος (ENSP), κ. Cornel Radu-Loghin, ο δημοσιογράφος κ.Χρήστος Μιχαηλίδης και ο κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κο Νικόλαο Κορδιολή, Γενικός Γραμματέα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Νευροχειρουργό, τ. Δ/ντή Νευροχειρουργικής Κλινικής & Ιατρείου Πόνου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και τ. Πρόεδρο – Διοικητή Α.Ο.Ν.Α «Ο Άγιος Σάββας» ♦

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με την κα Ελισσάβετ Γεωργιάδου, πρόεδρο του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και τους συνεργάτες της ♦
 
Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικων Χορών GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala συγχαίρει όλους τους δημιουργούς, τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες, και σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης! Για άλλη μια φορά συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κο Ευάγγελο Φιλόπουλο για το σπουδαίο έργο του!

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, κ. Βιτένις Αντριουκάιτις (Vytenis Andriukaitis) 

|||| ΠΗΓΗ : Επίσημη Ιστοσελίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας >>> http://www.cancer-society.gr ||||