Άρθρα

 

 

 

E-LEARNING

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ  

 

 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ-ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®

28.000+ ΩΡΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ & ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

 


 

Καλώς ήλθατε στα e-learning μαθήματα της μεθόδου GADALA®!

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Αραβικών Χορών - GADALA, που λειτουργεί πλέον ως Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ανταποκρινόμενο στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του κοινού για την εκμάθηση των αυθεντικών αραβικών χορών παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων:

1. ΔΙΑ-ΖΩΣΗΣ, Με φυσική παρουσία (δια-ζώσης) στην έδρα μας σε ολιγομελή τμήματα,

2. ΕΞ-ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, Μέσω ίντερνετ, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας μέσω πλατφόρμας zoom - live streaming

Τα προγράμματα σπουδών μέσω ίντερνετ προσφέρονται με δύο τρόπους:

1. Ηλεκτρονικές Τάξεις: Πρόκειται για σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

2. Υβριδικές τάξεις: Είναι οι τάξεις που συγκεντρώνουν σπουδαστές μας που παρακολουθούν με φυσική παρουσία ή/και εξ αποστάσεως. 

 

Στην σελίδα αυτή σας παραθέτουμε τα Link και τους κωδικούς για να γραφτείτε ηλεκτρονικά και να συνδεθείτε με τα ομαδικά e-learning (διαδικτυακά) τμήματα, των οποίων τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν:

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  10  ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - BASIC ISSUE (ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ)

 

 
 
ΠΡΩΙΝΟ  ΤΜΗΜΑ ΩΡΑ:  12:05 – 12:55
Παρακαλούμε συνδεθείτε ακολουθώντας το παρακάτω Link και δηλώσετε ηλεκτρονικά την συμμετοχή σας στο σύστημα  έως τις 05:00 το πρωί της ίδιας ημέρας.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82766945991?pwd=8a8vnCtaWp8rfw6t4QLBvWoEAJA4Zs.1

 

Meeting ID: 827 6694 5991

Passcode: 223808

 

 
 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ  ΤΜΗΜΑ ΩΡΑ:  21:05 – 21:55
Παρακαλούμε συνδεθείτε ακολουθώντας το παρακάτω Link και δηλώσετε ηλεκτρονικά την συμμετοχή σας στο σύστημα   έως τις 12:00  το πρωί της ίδιας ημέρας.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82749287684?pwd=7vQna49kv7QAvEZrfVaUJMfeb9rxv4.1

 

Meeting ID: 827 4928 7684

Passcode: 964621

 
 

ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - BASIC I

 
ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΩΡΑ:  11:05 – 11:55
Παρακαλούμε συνδεθείτε ακολουθώντας το παρακάτω Link  και δηλώσετε ηλεκτρονικά την συμμετοχή σας στο σύστημα  έως τις 05:00 το πρωί της ίδιας ημέρας.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/83846158651?pwd=qUxC1sbpMM5otnnP1N18JjiEPM4zg7.1

 

Meeting ID: 838 4615 8651

Passcode: 697390

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων για τα μαθήματα της Παρασκευής έχει ξεκινάει και το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν τις 05:00 και 12:00 της Παρασκευής, για τα πρωινά και τα απογευματινά αντίστοιχα τμήματα.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθείτε κάθε ημέρα... δηλαδή απο την προηγούμενη ημέρα, θα σας ανακοινώνονται από την γραμματεία μας, σε αυτήν την σελίδα, τα link και οι κωδικοί πρόσβασής σας στα ομαδικά τμήματα … στα οποία θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας έγκαιρα μέχρι την ώρα που θα σας ζητηθεί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :


Η διεύθυνση σπουδών ανακοινώνει ότι το εκπαιδευτικό E - Learning πρόγραμμα : ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΆΣΕΩΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ - ΜΕΘΟΔΟΣ GADALA® θα συνεχίζεται κανονικά για όλους τους σπουδαστές μας !

Το πρόγραμμα GADALA  E-Learning  Ομαδικών ή Ιδιαίτερων Μαθημάτων ή Σεμιναρίων διαμορφώνεται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε μαθητή και προγραμματίζονται σε συνεννόηση με την γραμματεία της Διεύθυνσης Σπουδών .

Για να παρακολουθήσει κανείς τα  GADALA Oriental E-Learning Ομαδικά ή  Ιδιαίτερα Μαθήματα ή σεμινάρια χρειάζεται να διαθέτει σύνδεση στο internet, κάμερα, καθώς και να συνδεθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM

 

Ιδιαίτερα E- LEARNING μαθήματα  

Η διάρκεια της εκπαιδευτικής ώρας είναι 50 λεπτά.
Η εκάστοτε ατομική συνεδρία μπορεί να είναι μία ή περισσότερες διδακτικές ώρες (50 λεπτών έκαστη)!
Το θέμα της ατομική συνεδρίας μπορεί να αφορά:
-θεωρία,
-εκμάθηση τεχνικών,
-δημιουργία ατομικής χορογραφίας παραδοσιακού ή σύγχρονου χορού,
-εκμάθηση χορογραφίας για την συμμετοχή στην επαγγελματική χορευτική ομάδα Gadala, (παραδοσιακού ή σύγχρονου χορού)
-κάλυψης της ύλης για εξετάσεις κ.α.

 

Ομαδικά  E- LEARNING μαθήματα ή Σεμινάρια  (LIVE STREAMING)

Η φοίτηση σε ομαδικά τμήματα στα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά (Επαγγελματικά) Προγράμματα Σπουδών του Ε.Κ.Ε.Π GADALA
► Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι και τριών τμημάτων-επιπέδων την ημέρα δηλαδή 3 ώρες σε διαφορετικά τμήματα. Αυτό το προτείνουμε συνήθως σε άτομα που θέλουν σύντομα να ετοιμαστούν για επαγγελματικά διπλώματα
► Η διάρκεια της εκπαιδευτικής ώρας είναι 50 λεπτά.

ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :


Το Ε.Π.Ε.Κ. GADALA, αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας και θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια όλων μας για σωματική και ψυχική ισορροπία, στα πλαίσια του κοινωνικού και πολιτιστικού του έργου … κάνει την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 

Επωφεληθείτε… από την Ειδική Προσφορά μας στα εξ-αποστάσεως & δια-ζώσης μαθήματα  που σας παρέχουμε :

 

...με 70 Ευρώ  (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024)

...τα δώδεκα (12) ομαδικά μαθήματα (με αρχική τιμή 100 Ευρώ)

ή

...με 35 Ευρώ

...την μία (1) ατομική συνεδρία (με αρχική τιμή 45 Ευρώ)

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σας πληροφορούμε πως υπάρχουν 4 μηνιαία πακέτα ομαδικών μαθημάτων, ώστε να επιλέξετε ανάλογα με το πόσες φορές επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα του τμήματος σας κατά την διάρκεια ενός μήνα και είναι τα ακόλουθα:

 

  4 ώρες μαθημάτων / μήνα

  35€ (αρχικής τιμής  50€),  25€ (παιδιά 7-12 ετών)  

  8 ώρες μαθημάτων / μήνα

  65€ (αρχικής τιμής 80€)

12 ώρες μαθημάτων / μήνα

70€ (αρχικής τιμής  100€| ΠΡΟΣΦΟΡΑ

20 ώρες μαθημάτων / μήνα

110€ (αρχικής τιμής 140€

 

και ξεκινήστε… το ταξίδι σας στον αυθεντικό ανατολίτικο χορό με την εξειδίκευση  GADALA!

 

Ημερομηνία έναρξης του επιλεγμένου πακέτου είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου μαθήματος, όχι η ημερομηνία πληρωμής - εξόφλησης. Ημερομηνία λήξης του εκάστοτε πακέτου είναι 30 ημερολογιακές ημέρες ακριβώς από την ημερομηνία έναρξης και η πραγματοποίηση όλων των μαθημάτων πρέπει να γίνεται εντός της προβλεπόμενης χρονικής διάρκειας.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής ούτε κάποιο συμβόλαιο το οποίο να σας δεσμεύει για αυτό και προπληρώνεται το πακέτο ομαδικού μαθήματος που θα επιλέξετε για τον τρέχον μήνα ή το ιδιαίτερο σας και στη συνέχεια πραγματοποιείται κανονικά τα μαθήματα σας.


>>>> Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής ούτε κάποιο συμβόλαιο το οποίο να σας δεσμεύει για αυτό και προπληρώνετε το πακέτο ομαδικού μαθήματος που θα επιλέξετε για τον τρέχον μήνα ή το ιδιαίτερο σας και στη συνέχεια πραγματοποιείτε κανονικά τα μαθήματα σας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :


Η εγγραφή σας συνεπάγεται και την αποδοχή των προϋποθέσεων εισαγωγής, συμμετοχής και φοίτησης στο Πρόγραμμα Σπουδών του E.K.E.Π. GADALA που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Η εγγραφή* σας κατοχυρώνεται με την καταβολή του ποσού είτε στην γραμματεία της σχολής είτε με κατάθεση απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα     : Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού : 6733 – 144640 – 917

IBAN :  GR24 0171 7330 0067 3314 4640 917

Δικαιούχος : ΓΚΑΝΤΑΛΛΑ  ΦΩΤΕΙΝΗ

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην κατάθεση σας να αναγράφετε το πλήρες όνομα του καταθέτη και να αποστείλετε το αντίγραφο για την επιβεβαίωση της κατάθεσης ηλεκτρονικά στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
 ⚠  Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τις χρεώσεις μεταφοράς του εμβάσματος προς τις συνεργαζόμενες σε εμάς τράπεζες.

 

► Δυνατότητα πληρωμής μέσω της εφαρμογής IRIS PAYMENTS (συνδεθείτε στην εφαρμογή σκανάρωντας την παρακάτω εικόνα)

► Δυνατότητα πληρωμής μέσω της PAYPAL, (συνδεθείτε στην εφαρμογή πατώντας την παρακάτω εικόνα)

 

Διδαχτείτε ποϊοτικά δίπλα μας…

...τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 10:00 έως 21:00  στο τηλέφωνο 2103211008.

Ο ποϊοτικός ανατολίτικος χορός ή χορός της κοιλιάς  ή oriental ή belly dance όπως έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό έχει όνομα: gadala