ΕΚΠΤΩΣΗ 40% ΣΕ ΟΛΑ TA ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL ΜΕ ΤΗΝ ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA ...ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ! ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

40% ΕΚΠΤΩΣΗ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

 ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ  ΜΕΧΡΙ 31.12.2018!

 

...ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΧΟΡΟ!!!

... ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA!!!

 

***ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ GADALA!

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALAπου λειτουργεί πλέον ως Πιστοποιημένο  ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1 & Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτήριο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, ανταποκρινόμενο στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του κοινού για την εκμάθηση του αυθεντικού ανατολίτικου χορού, προσφέρει 40% έκπτωση στα πρωινά τμήματα BASIC ISSUE (αρχαρίων), BASIC I και BASIC II στο πλαίσιο της διαφημιστικής μας καμπάνιας για την προώθηση της πλούσιας αραβικής παράδοσης, λαϊκής τέχνης και κουλτούρας.

 

 

Η ειδική προσφορά μας ισχύει από την Τετάρτη 31/10/2018 για κάθε νέο πακέτο 4, 8 ή 12 μαθημάτων αυστηρά μόνο για τα πρωινά τμήματα* και μέχρι τις 31/12/2018

 

Αναλυτικότερα οι προσφορές μας είναι:

25€  το πακέτο των   4 μαθημάτων το μήνα  (αρχικής τιμής 40€)

45€  το πακέτο των   8 μαθημάτων το μήνα  (αρχικής τιμής 70€) 

55€  το πακέτο των 12 μαθημάτων το μήνα  (αρχικής τιμής 90€)

 


 

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τη Μέθοδο GADALA!!! 

 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των πρωϊνών ομαδικών τμημάτων ανατολίτικου χορού έχει ως εξής:

 

ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ* : ΒASIC ISSUE (Αρχάριο Τμήμα)

Τετάρτη: 10:00 - 11:00
Πέμπτη: 11:00 - 12:00
Παρασκευή: 10:00 - 11:00

       

  

 

 

ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ* : BASIC Ι

Τετάρτη: 11:00 - 12:00
Πέμπτη: 10:00 - 11:00
Παρασκευή: 11:00 - 12:00
 
 
 

 

 

ΠΡΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ* : BASIC ΙI

Τετάρτη: 12:00 - 13:00
Παρασκευή: 12:00 - 13:00
 

 

 

 

Η Μέθοδος GADALA οδηγεί σε παραγωγική γνώση της τεχνικής του ανατολίτικου χορού, αποφεύγοντας την στεγνή αντιγραφή & τη μίμηση έτοιμης χορογραφίας!

 Μαθήματα γίνονται καθημερινά πρωί και απόγευμα!

 Στόχος μας είναι η τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα!

 Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους!

 

 ► ► Η Μέθοδος GADALA οδηγεί σε παραγωγική γνώση της τεχνικής του ανατολίτικου χορού, αποφεύγοντας την στεγνή αντιγραφή & τη μίμηση έτοιμης χορογραφίας!

 

Μπορείτε να δείτε το ολόκληρο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα όλων ομαδικών μαθημάτων ΕΔΩ.

 

Για ανέργουςφοιτητές και πολύτεκνους ισχύει αποκλειστικά μια έκπτωση 30% στις αρχικές τιμές όλων των πακέτων ομαδικών μαθημάτων.

 

Οι σπουδαστές μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να διδαχτούν την ύλη του τμήματός τους ανάμεσα σε 8 διαφορετικές ώρες την εβδομάδα και να καλύψουν με ευελιξία τις ανάγκες τους ανάλογα με τον προσωπικό τους χρόνο.

 

Μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μόνο πρωινές ή μόνο απογευματινές ή να συνδυάσουν πρωινές και απογευματινές ώρες, αυτές που τους εξυπηρετούν και να καθορίσουν οι ίδιοι το ρυθμό μετάβασής τους σε επαγγελματικό επίπεδο ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνουν για την αφομοίωση των τεχνικών της αναγνωρισμένης Μεθόδου GADALA!

 

► ► ►  Η Μέθοδος GADALA μέσα από ένα πλήρες εφαρμοσμένο τεχνικολόγιο καλύπτει βήμα βήμα ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών απομόνωσης του σώματος μέσα στον ανατολίτικο χορό τις οποίες μελετά και αναλύει εξειδικευμένα.


► ► ► Ταυτόχρονα, με εξειδικευμένες τεχνικές αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας, η Μέθοδος GADALA παρέχει τη δυνατότητα να εκτελείται μια τεραστία γκάμα εφαρμογών σε μια τεχνική και να δημιουργούνται άπειροι διαφορετικοί συνδυασμοί, οδηγώντας έτσι σε παραγωγική γνώση της τεχνικής του αραβικού χορού και αποφεύγοντας την στεγνή αντιγραφή και μίμηση μιας έτοιμης χορογραφίας.

 

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 2103211008.

 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο νέο ιδιόκτητο χώρο μαςστις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA (Υψηλάντου & Καποδιστρίου 35, Γαλάτσι) οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!  

 

 

 

Σκέφτομαι ανατολίτικο χορό...

Σκέφτομαι Εξειδικευμένο Κέντρο GADALA!