08.01.2018 – ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Δ.Β.Μ. GADALA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!... ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ MONEY SHOW 2018 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η Βράβευση του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA στο πολυσυνέδριο “MONEY SHOW 2018” που πραγματοποιήθηκε στο Athens Hilton Hotel!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Πολυπολιτισμικές Εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Ομίλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου “MONEY SHOW 2018”

 

Με την ιδιότητά της ως Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η κα Φωτεινή Gadala θα ήθελε να συγχαρεί τον  κο Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση της «Μεγάλης Πολυπολιτισμικής Γιορτής», η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο  7, 8 και 9 Ιανουαρίου 2018 στο Athens Hilton Hotel, στα πλαίσια του πολιτιστικού & καλλιτεχνικού προγράμματος του πολυσυνεδρίου  “MONEY SHOW 2018”.

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική,  κος Ιωάννης Μαρωνίτης απονέμει τιμητική διάκριση στη κα Φωτεινή Gadala 

Η κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για την τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε προκειμένου να τιμήσει την συνεισφορά της στις Δράσεις Πολιτισμού του Ομίλου και ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στη διάδοση των ανατολίτικων χορών και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας.

Στην εξαιρετική αυτή «Μεγάλη Γιορτή του Πολιτισμού και του Εθελοντισμού», ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, είχε την ευκαιρία να αναδείξει και να βραβεύσει πλήθος αθλητών, αθλητικών ομάδων, σωματείων και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. όπως επίσης και να τιμήσει για την υποστήριξη του σπουδαίου έργου που επιτελεί τους χορηγούς του, όπως εταιρείες, σύλλογοι, ακόμη και απλά άτομα, που στηρίζουν το Κοινωνικό Έργο Αλληλεγγύης Κατά Της Φτώχειας και τις Δράσεις Πολιτισμού του Ομίλου.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων, κο Ι. Μαρωνίτη, και τους αιγύπτιους παρευρισκομένους κο Abdel Aal Ahmet και την σύζυγό του, κα Iman Abbas 

Το MONEY SHOW 2018 πραγματοποιήθηκε φέτος για 29η συνεχή χρονιά, φιλοξενώντας 50.000 σύνεδρους, ανάμεσα στους οποίους συμμετείχαν και εκπροσωπήθηκαν επενδυτές, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματικό και κοινωνικό οικοσύστημα τοπικών κοινωνιών, κοινωνία πολιτών, εθελοντισμός, πολιτισμός.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον πολιτικό κο Δημοσθένη Βεργή, τον προέδρο και διευθυντές του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων ♦ 

Για μια ακόμη φορά η κα Φωτεινή Gadala συγχαίρει τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής και όλους όσους συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί με εξαιρετική επιτυχία.