10.10.2018 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ... ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | 8η ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ | ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ  10  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2018

...ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ!
 

 

Οι σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού - Κ.Δ.Β.Μ. GADALA είχαν την τιμή να παρευρεθούν στη κατάμεστη αίθουσα του Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018.

♦ Οι σπουδαστές του Κ.Δ.Β.Μ.GADALA με τον Dr Hussein Marie Mahmoud, διευθυντή του Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών♦

♦ ♦ ♦

Στο πλαίσιο της 8ής Αιγυπτιακής Πολιτιστικής Εβδομάδας το Μορφωτικό Κέντρο της πρεσβείας της Αιγύτπου στην Ελλάδα διοργάνωσε μια εξαιρετική εκδήλωση με θέμα : "Βραδυά Αιγυπτιακών Γεύσεων". 

♦ Ο Dr Hussein Marie Mahmoud, διευθυντής του Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών♦

Ο Dr Hussein Marie Mahmoud, διευθυντής του Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών καλοσώρισε του παρευρισκόμενους και στη συνέχεια η εκδήλωση περιλάμβανε μία εξαιρετική εισήγηση στην αιγυτπιακή καλλιγραφία με την πετυχημένη εικαστικό κα Ειρήνη Γκόνου.

Μετά το πέρας της εισήγησης όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν μια μεγάλη ποικιλία από αιγυπτιακό παραδοσιακό φαγητό!

   

♦ Στιγμιότυπα από την εισήγηση της εικαστικού Κα Ειρήνης Γκόνου ♦

♦ Στιγμιότυπα από την εισήγηση της εικαστικού Κα Ειρήνης Γκόνου ♦

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση επίσημοι καλεσμένοι όπως ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κος Κώστας Μιχαηλίδης μαζί με μέλη του Δ. Σ. του Σύνδέσμου. 

 

 

Η ιδρύτρια του Κ.Δ.Β.Μ. GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά για την τιμητική πρόσκληση το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα αλλά και για την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης. Συγχαίρει την σπουδαία εισηγήτρια κα Ειρήνη Γκόνου αλλά και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της! Ευχαριστεί για αυτή την ευκαιρία γνωριμίας με την αραβική τέχνη και τις γεύσεις του αιγυπτιακού φαγητού πού δώθηκε στους σπουδαστές των παραδοσιακών Αιγυπτιακών χορών του EΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ - Κ.Δ.Β.Μ. GADALA, στα πλαίσια της εκπαίδευσης τους. 

 

♦ ο Dr Hussein Marie Mahmoud, διευθυντής του Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών με την κα Φωτεινή Γκαντάλα♦

Συγχαίρει επίσης δημόσια τον διευθυντή του Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου, Dr Hussein Marie Mahmoud για το σπουδαίο έργο του!