19.01.2018 - ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ! | NARKISSOS HALL - ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  19  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η κα Φωτεινή Gadala, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί μαζί με την Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA στην κατάμεστη αίθουσα του NARKISSOS HALL, στο Μαρούσι, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους που διοργάνωσε το Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018!

Οι δραστήριοι εθελοντές και οι εθελόντριες του Ενιαίου Παράρτηματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας υποδέχθηκαν πλήθος πολιτών που ευαισθητοποιήθηκαν από την επιτυχημένη δράση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και θέλησαν να υποδεχθούν όλοι μαζί το νέο έτος.

Την βραδυά που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τίμησαν με την παρουσίας τους, ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Γκότσης με τη σύζυγό του, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας και Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος κ. Βλασσάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Καναβός,  η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κα Αϊβατζίδου-Ποριώτου, η Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου και πρόεδρος του 9,40 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM κα Αρώνη, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κα Παναγιωτακοπούλου, η εκπρόσωπος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής κα Τσαπατσάρη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κ. Βραχνός και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων από τους δήμους που δραστηριοποιείται το Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαφελφείας, Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου, κ.κ. Γαβριήλ. 

Η δραστήρια πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Δημοτική σύμβουλος Ν. Ιωνίας κα Ελισσάβετ Γεωργιάδου αναφέρθηκε στο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους επιστήμονες που συνδράμουν το έργο της και προέτρεψε τους παρευρισκομένους να συνεχίσουν να στηρίζουν με τη συμμετοχή τους το έργο πρόληψης και ενημέρωσης που επιτελεί το Παράρτημα.

 

Κομμάτι πίτας έκοψε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Μπάμπαλος, και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Ν. Ιωνίας «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» κ. Μανούρης και κα Θωμαΐδου αντίστοιχα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από όλους στις πολύ επιτυχημένες δράσεις του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που μεταδίδουν τακτικά τα μηνύματα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης, της φροντίδας, αλλά και της ελπίδας για την θεραπεία σε τέσσερις Δήμους της Αττικής.

 

Η εκδήλωση όμως, περιελάμβανε εκτός από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο που πυροδότησε το κέφι και την διάθεση για χορό.

Την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος ελάμπρυνε με την παρουσία της  η Χορευτική Ομάδα GADALA που είχε την τιμή, για άλλη μια φορά, να εκπροσωπήσει στη μεγάλη αυτή γιορτή την Αίγυπτο παρουσιάζοντας ένα αυθεντικό... λαογραφικό χορευτικό show με σκοπό την προώθηση της πλούσιας παράδοσης και λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελληνοαιγύπτιας χορογράφου - χοροδιδασκάλου, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας κα Gadala Φωτεινής. 

Μετά το πέρας της χορευτική παρούσιασης, η πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  και Δημοτική σύμβουλος Ν.Ιωνίας κα Ελισσάβετ Γεωργιάδου δήλωσε:

<< ...Η κα Φωτεινή Gadala είναι μια μεγάλη χορηγός της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα στις εκδηλώσεις της.

Ο χορός αυτός που είδατε συμβάλει στην πρόσληψη!

Εκ μέρους του προέδρου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας απονέμουμε αυτό το τιμητικό δίπλωμα για όλη την προσφορά σας!

Ευχαριστούμε!

Θέλω να σας πως επίσης πως η κα Φωτεινή Gadala, όπως θα είδατε και στον κατάλογο των λαχνών μας, προσφέρει επίσης ωριαία σεμινάρια ανατολίτικου χορού… είναι λοιπόν σε αυτούς που θα κερδίσουν μία καλή αρχή για να συνεχίσουν!

Φωτεινή μου, δεν έχω λόγια άλλη μια φορά …είναι ίσως η τρίτη φορά που απόλαυσα αυτό το θέαμα… ανεξάντλητοι ήσαστε σε θαυμασμό!

Ευχαριστούμε πάρα, μα πάρα πολύ τα κορίτσια τα όμορφα!

Ένα χειροκρότημα και πάλι!...>>

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για την τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε προκειμένου να τιμήσει την κοινωνική προσφορά της και ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στη διάδοση των ανατολίτικων χορών και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας

 

...μια πρωτοβουλία που χαρακτηρίζεται από διττό σκοπό, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από τις συχνότερες δυσκολίες που συναντούν σήμερα οι γυναίκες, και ειδικότερα την πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση του καρκίνου:

 

από τη μία, την ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση γύρω από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (Οριεντάλ) με την αναγνωρισμένη Μέθοδο GADALA ως μορφή σωματικής άσκησης, κι από την άλλη, τη σωστή αντίληψη και την σε βάθος κατανόηση του παρεξηγημένου ανατολίτικου χορού και τη διάδοση της πλούσιας αραβικής φιλοσοφίας, της παράδοσης και της λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου!

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA ιδρύθηκε το 2005 και έχει μακρά παράδοση στην πολιτιστική, φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Λόγω ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν ειδικότερα τη γυναικεία υγεία, και μέσω των επιστημονικών συνεργατών μας (Διατροφολόγος, Γυναικολόγος, Ψυχολόγος κ.ά.) επικεντρωνόμαστε / στοχεύουμε στην ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού για την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (oriental) με τη Μέθοδο GADALA στη γυναικεία υγεία.

 

Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά για την τιμητική πρόσκληση προς την ίδια, την πρόεδρο του Ενιαίου Παράρτηματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Δημοτική σύμβουλος Ν.Ιωνίας, κα Ελισσάβετ Γεωργιάδου αλλά και την συγχαίρει για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής αλλά και για το μακρόχρονο έργο και προσφορά της στον άνθρωπο! Για μια ακόμη φορά, πολλά σύγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ενιαίου Παράρτηματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για τις σημαντικές και επιτυχημένες δράσεις τους!

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε επίσης τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλους όσοι λάβανε μέρος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα!

 

ΠΗΓΗ:

 http://www.cancer-society.gr