09.02.2019 - ...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ! Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ GADALA ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΑΒΒΑΤΟ  09  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2019 

...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΣΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

 

Με μεγάλη επιτυχία η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA έλαβε μέρος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Narkisos Hall και διοργάνωσε η Στέγη των Συρίων στην Ελλάδα!

♦  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κ. Abdul Aziz Weiss, πρόεδρο της Στέγης Σύρων Ελλάδας κατά την διάρκεια της παρουσίασης της επαγγελματικής χορευτικής ομάδας Gadala 

Η κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για την φιλοξενία προκειμένου να τιμήσει την συνεισφορά της στις Δράσεις Πολιτισμού της Στέγης Σύρων Ελλάδας, ευχαριστεί για την πρόσκληση τον πρόεδρο κ. Abdul Aziz Weiss και το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης των Συρίων Ελλάδας, κο Αχμέτ Μ. Μοαβία, όπως επίσης ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στη διάδοση του αιγυπτιακού χορού και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας και τους συγχαίρει δημόσια για την πρωτοβουλία, την επιτυχή διοργάνωση των δράσεων αλλά και το πλούσιο έργο τους!

♦  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κ. Αμάν Σλιμπι, μέλος του Δ.Σ. της Στέγης Σύρων Ελλάδας κατά την διάρκεια της παρουσίασης  της επαγγελματικής χορευτικής ομάδας Gadala

Τέλος, ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA θα ήθελε με μεγάλη της χαρά να συγχαρεί τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας του τμήματος Αιγυπτιακών χορών GADALA, καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικων Χορών GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και ανιδιοτελή συμμετοχή τους.