02.06.2019 - ...ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ & ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ & ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Π.Ε.Κ. GADALA ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ!

ΚΥΡΙΑΚΗ  02  ΙΟΥΝΙΟΥ  2019

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


♦ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την εκδήλωση) 

Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων σε συνεργασία με το Σύλλογο Αμπετείου Σχολής, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, παρουσίασε μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά, με παραδοσιακούς χορούς της Αιγύπτου με την υποστήριξη του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA. 

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Χριστοφίδη, Α’ Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων. 

Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη συγκίνηση, οι δύο επαγγελματικές ομάδες παραδοσιακού και σύγχρονου αιγυπτιακού χορού του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA έλαβαν μέρος στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala κατά την απονομή τιμητικής διακρίσης από τον κ. Κώστα Μιχαηλίδη, πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων ♦ 

 

♦ Η κα Φωτεινή Gadala κατά την απονομή τιμητικής διακρίσης από τον κ. Δημήτρη Πιερή, πρόεδρο του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής ♦ 

Η κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για την τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε προκειμένου να τιμήσει την συνεισφορά της στις Δράσεις Πολιτισμού του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, ευχαριστεί για την πρόσκληση τον πρόεδρο κ. Κώστα Μιχαηλίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Ε, τον πρόεδρο κο Δημήτρη Πιερή  και το Δ.Σ του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής όπως επίσης ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στη διάδοση του αιγυπτιακού χορού και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας και τους συγχαίρει δημόσια για την πρωτοβουλία, την επιτυχή διοργάνωση των δράσεων αλλά και το πλούσιο έργο τους!

Τέλος, ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA θα ήθελε με μεγάλη της χαρά να συγχαρεί τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές των Επαγελματικών Ομάδων του Τμήματος Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών και Τμήματος Σύγχρονων Αιγυπτιακών Χορών καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικων Χορών GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και ανιδιοτελή συμμετοχή τους.Ιδιάιτερα ευχαριστεί την εξαιρετική ερμηνεύτρια κ. Βασιλική Μπέλλου που συνόδευεσε με την υπέροχη και μοναδική φωνή της την παρουσίαση των σύγχρονων αιγυπτιακών χορών.

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση χορογραφιών του Τμήματος Σύγχρονων Αιγυπτιακών Χορών GADALA, που συνοδεύεται από την ερμηνεύτρια κ. Βασιλική Μπέλλου

<Απόσπασμα από το περιοδικό ΠΑΝΑΙΓΥΠΤΙΑ>

Το διμηνιαίο περιοδικό ¨Παναιγύπτια¨, ένα περιοδικό που συστηματικά προβάλει τη δραστηριότητα όχι μόνο του Σ.Α.Ε., αλλά και του Πατριαρχείου, των Ελληνικών Κοινοτήτων, των Αδελφών Αιγυπτιώτικων Σωματείων και όλων γενικά των Αιγυπτιωτών από κάθε και σε κάθε γωνιά της γης. Παράλληλα, φιλοξενούνται στις σελίδες του σημαντικές εργασίες και άρθρα επιστημονικού, λογοτεχνικού, ιστορικού και γενικού ενδιαφέροντος, από αξιόλογους και καταξιωμένους στους τομείς τους συνεργάτες.

|||||||||| *ΠΗΓΉ:  Επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (http://www.synaige.gr/)

 

♦ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την εκδήλωση) 

♦ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την εκδήλωση) 

♦ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την εκδήλωση) 

♦ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την εκδήλωση) 

 

Με την ιδιότητα της ως ενεργό μέλος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων στην Ελλάδα η κα Φωτεινή Gadala, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA εκφράζει τα συλλυπητήρια της και τη βαθύτατη θλίψη όλων των συνεργατών της για την απώλεια του κ. Χρήστου Χριστοφίδη, Α’ Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.