18.03.2018 - ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ ...ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ | ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Β.&Μ. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

4ή ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ
 στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη

 

Ο Ομίλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά με ιδιαίτερη επιτυχία μιά μεγάλη γιορτή αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας!

Με την ιδιότητα της ως διευθύντρια του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η κα Φωτεινή Gadala, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.&Μ. Θεοχαράκη, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κο Ιωάννη Μαρωνίτη, πρόεδρο του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και μαζί με διευθυντές και συνεργάτες του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων

♦ ♦ ♦

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε με μουσικό αφιέρωμα στη γυναίκα από την παιδική χορωδία Kαλλιτεχνήματα υπό τη Διεύθυνση της κυρίας Μαρίας Μιχαλοπούλου.
 
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και στη συνέχεια βραβεύτηκαν σημαντικές κυρίες από διάφορους χώρους, που η καθεμία έχει ξεχωρίσει στο δικό της.
♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με την κα Yurka Raycheva, εξαίρετη ζωγράφο και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων
 
Αναλυτικά οι βραβεύσεις κατά αλφαβητική σειρά ήταν:
 
κα Άλκη Ζέη, συγγραφέας,
κα Βούλα Κοζομπόλη, Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών,
κα Δήμητρα Μπιθαρά, Marketing Director της εταιρείας μόδας BSB και Μέλος ΔΣ του Ομίλου B&F,
κα Βάσω Παπαντωνίου, Διεθνώς αναγνωρισμένη λυρική Τραγουδίστρια,
κα Έλλη Στάη, Δημοσιογράφος και Πρόεδρος του ειδησεογραφικού portal Τhe ΤΟC και του γυναικείου portal Woman TOC,
κα Σοφία Τζιτζίκου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF.
 
Τη λαμπερή αυτή γιορτή παρουσίασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κα Μπάγια Αντωνοπούλου.
 
Στη γιορτή παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού, της διπλωματίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέλη του ευρωπαϊκού και ελληνικού κοινοβουλίου, ερευνητές, καθώς και δημοσιογράφοι από το ξένο και ελληνικό τύπο.
 
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Επίσημη Ανακήρυξη του “Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018" και στην επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με την κα Έλια Θανογιάννη, πρόεδρο του Μερόπειου Ιδρύματος ♦

♦ ♦ ♦

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κο Ιωάννη Μαρωνίτη, πρόεδρο του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, μαζί με διευθυντές και συνεργάτες του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων♦

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala συγχαίρει όλους τους δημιουργούς, τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, και σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής! Για άλλη μια φορά συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κο Ιωάννη Μαρωνίτη για το σπουδαίο έργο του!