25.11.2018 - ...Η κα ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΚΑΝΤΑΛΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ | ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ  25  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2018

...ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 85 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 


Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία μιά μεγάλη εκδήλωση εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του!

♦ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από τον χαιρετισμό του Dr Hussein Marie Mahmoud, διευθυντή του Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών) ♦ 

Με την ιδιότητα της ως ενεργό μέλος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων στην Ελλάδα η κα Φωτεινή Gadala, διευθύντρια του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί στην κατάμεστη αίθουσα του "Ευγενίδιου" Ιδρύματος, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.

♦ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την βράβευση της κας Ναταλίας Διαμαντοπούλου, εκπροσώπου του Ευγενιδείου Ιδρύματος) ♦ 

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κ. Μιχαηλίδης που καλωσόρισε το κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα, αναφέρθηκε στα 85 χρόνια δράσης του Συνδέσμου Aιγυπτιωτών Ελλήνων, την πορεία του και το Κοινωφελές, Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό του έργο.

♦ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από τον χαιρετισμό του πρόεδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου, μέσω του εκπροσώπου της Ε.Κ.Κ στην Αθήνα κ. Χρίστη Θωμαΐδη) ♦ 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνε ομιλίες που επικεντρώθηκαν στην ανασκόπηση της ιστορίας των 85 χρόνων λειτουργίας του Συνδέσμου, τις δράσεις της τελευταίας 5ετίας, ανασκόπηση των δράσεων των επιτροπών και την αναγκαιότητα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΣΑΕ, να παραμείνει ο θεματοφύλακας του Αιγυπτιωτισμού στο μέλλον.

♦ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από τον χαιρετισμό του Πρέσβη της Αιγύπτου στην Ελλάδα, κ. Mohamed Farid Monib) ♦ 

Βραβεύτηκαν με τιμητικές διακρίσεις οι υποστηρικτές και μέλη του Συνδέσμου για την πολύτιμη προσφορά τους. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ακολούθησε δεξίωση με αιγυπτιακά εδέσματα.  

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κο Κ. Μιχαηλίδη, πρόεδρο του Σ.Α.Ε, τα Μέλη του Δ.Σ. του Σ.ΑΕ. κ.κ. Χ. Χριστοφίδη, κα Μ.Μιχαηλίδου, κο Δ. Ζουες και το τον πρόεδρο της Αιγυπτιακής Κοινότητας κο Ablel Aal Ahmet, μετά της συζύγου του κα Iman Abaas ♦

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala συγχαίρει όλους τους δημιουργούς, τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες, και σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής! Για άλλη μια φορά συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, Κο Κωστα Μιχαηλίδη για το σπουδαίο έργο του!

*ΠΗΓΉ:  Επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (http://www.synaige.gr/) 

 Επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου (https://ekkairo.org/)