11.01.2019 - ...ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2019

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Κ.Π.Π.Α. 
 στο Δήμο Ελευσίνας

 

Ο Οργανισμός του Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ελευσίνας πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας. Με την ιδιότητά της ως διευθύντρια του Τομέα Πολυεθνικών Χορών και αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η κα Φωτεινή Gadala, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού - Κ.Δ.Β.Μ.GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωση, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.

♦  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με την κα Καρέλου Μαρία από την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας και την κα Μαρία Βασιλείου πρώην Πρόεδρο του Π.ΑΚ.Π.Π.Α και Αντιδήμαρχο του Δήμου Ελευσίνας ♦ ♦

♦ ♦ ♦

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού - Κ.Δ.Β.Μ GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για αυτή την τιμητική διάκριση προκειμένου να τιμήσει την κοινωνική προσφορά της...και ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ελευσίνας για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στον άνθρωπο αλλά και στον πολιτισμό!

♦  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Ομιλία του δημάρχου Ελευσίνας κου Γιώργου Τσουκαλά ♦

Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά για την τιμητική πρόσκληση προς την ίδια, επίσης από την Δημοτική Αρχή της Ελευσίνας:

τον κο Γιώργο Τσουκαλά, Δήμαρχο Ελευσίνας, 
την κα Καρέλου Μαρία, Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας,
τον κο Βασίλη Αγρικάκη, Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ.Π.ΑΚ.Π.Π.Α,
και τους συγχαίρει όλους για το μακρόχρονο έργο και την προσφορά τους στον πολιτισμό και στον άνθρωπο! 
♦  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με κο Βασίλη Αγρικάκη, Πρόεδρο του  Π.ΑΚ.Π.Π.Α του Δήμου Ελευσίνας ♦
Για μια ακόμη φορά, πολλά συγχαρητήρια σε όλη την Δημοτική Αρχή της Ελευσίνας για τις σημαντικές και επιτυχημένες δράσεις τους!
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε επίσης τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού - Κ.Δ.Β.Μ. GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλους όσοι λάβανε μέρος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της προηγούμενης χρονιάς!
♦  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με την κα Καρέλου Μαρία από την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας και κο Βασίλη Αγρικάκη, Πρόεδρο του  Π.ΑΚ.Π.Π.Α Δήμου Ελευσίνας (21.04.2018) ♦
♦  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:  Απο την συμμετοχή μας σε δράσεις της προηγούμενης χρονιάς στο Δήμο Ελευσίνας ♦
♦ ♦ ♦

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού - Κ.Δ.Β.Μ GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala δεσμέθηκε δημόσια ότι θα συνεχίσει την κοινωνική προσφορά της και την υποστήριξη προς το Δήμο Ελευσίνας με σκοπό να συνεισφέρει στον άνθρωπο αλλά και στον πολιτισμό συμβάλοντας από κοινού στην προσπάθεια του Π.ΑΚ.Π.Π.Α, η Ελευσίνα να γίνει Μητρόπολη πολιτισμού και έλευσις σημαντικών ανθρώπων και νέων ιδεών εν όψη της τιμής να είναι η " Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης " το 2021.