ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ Η ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΚΑΝΤΑΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ | ...ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ!

 

<< Επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε αρέσει! ...σε αυτό που είσαι καλός! ...και να επιδιώκεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος! >>
Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευσής "ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ" του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (Ε.Ε.Σ.), η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος και ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, κα ΓΚΑΝΤΑΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ!
Η εμπειρία και η εξειδίκευσή της στην διδασκαλία του ανατολίτικου χορού ξεπερνά τις 24.000 ώρες!  Οι σπουδαστές της είναι όλων των ηλικιών!
Σημαντικό επίσης είναι ότι έχει στο ενεργητικό της πάνω από 2.500 ώρες εξειδίκευση & εμπειρία στην διδασκαλία ειδικών κοινωνικά ομάδων ενηλίκων, όπως ευπαθείς ομάδες, μετανάστες ή ειδικές κατηγορίες ενήλικων όπως εγκύους, γυναίκες με καρκίνο του μαστού, άτομα με ειδικές ανάγκες ή ικανότητες.

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA, κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά τις εκπαιδεύτριες της, κα Μαρία Φεράτι και κα Στέλλα Αθανασάκη, διασώστριες και εκπαιδεύτριες διασωστών του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ του ΠΕΙΡΑΙΑ και είναι ευγνώμων για τις πολύτιμες γνώσεις που της πρόσφεραν με μεγάλη αγάπη για να μπορεί να βοηθήσει τον συνάνθρωπο! 

 

...όσο υπάρχουν άνθρωποι!
Σύμφωνα και με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, η εκπαίδευση όλων των πολιτών στην βασική παροχή Πρώτων Βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας έως ότου φθάσει εξειδικευμένη βοήθεια.
Η αντιμετώπιση αναπάντεχων ασθενειών, κοινών τραυματισμών και δυσλειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής!
Ενώ ένας άνθρωπος επεμβαίνει σε ένα περιστατικό με καλή θέληση και με σκοπό να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του, η έλλειψη γνώσης οδηγεί με βεβαιότητα σε μη αναμενόμενα αποτελέσματα όπως παράταση του χρόνου ανάρρωσης ενός τραυματία ή την αδυναμία διατήρησης ενός θύματος θανατηφόρου περιστατικού, στη ζωή.
Καθώς τα ατυχήματα ποικίλουν από την ρινορραγία μέχρι και την καρδιακή ανακοπή, θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να είναι έγκυρα καταρτισμένοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν έγκαιρα ένα επείγον περιστατικό.
Ο Ελληνικός Ερυθρος Σταυρός παρέχει μια πληθώρα ειδικά σχεδιασμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρώτων βοηθειών, απευθυνόμενος προς το ευρύτερο κοινό.
Τα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών της Ε.Ε.Σ. απευθύνονται προς κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα από την ιδιότητα ή το γνωστικό υπόβαθρο, με σκοπό να τον καταστήσουν ικανό να αναγνωρίζει και να αντιμετωπίζει απειλητικά και μη απειλητικά για τη ζωή περιστατικά.
Τέτοια περιστατικά είναι η καρδιοαναπνευστική ανακοπή, το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η έμφραξη της αναπνευστικής οδού το κάταγμα ή η εξάρθρωση, η κρίση επιληψίας, η οξεία υποθερμία κ.α.
Η εκπαίδευση υλοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με σκοπό οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια, σε καθημερινά περιστατικά στο σπίτι, τον δρόμο και τον χώρο εργασίας, έως ότου καταφθάσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τις εκπαιδεύτριες της, κα Μαρία Φεράτι και κα Στέλλα Αθανασάκη, διασώστριες και εκπαιδεύτριες διασωστών του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

<< ...Επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε αρέσει ...σε αυτό που είσαι καλός! ...και να επιδιώκεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος!

...Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους συνεργάτες, τους συναδέλφους, τους σπουδαστές μου, τους φίλους και την οικογένειά μου, για τη βοήθεια, την αμέριστη στήριξη και την αδιάκοπη συμπαράστασή τους όλα τα χρόνια της πορείας μου σ’ αυτόν τον χώρο.

...Έχοντας όλους εσάς στο πλευρό μου συνεχίζω αδιάκοπα τις προσπάθειές μου να φανώ αντάξια των περιστάσεων και της ευθύνης που φέρει η θέση μου...>>  F. H. GADALA