Η κα ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΚΑΝΤΑΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ"

 

<< Επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε αρέσει! ...σε αυτό που είσαι καλός! ...και να επιδιώκεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος! >>
Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε στην ημερίδα επιμορφωτικών σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς με θέμα "Εκπαίδευση Ενηλίκων, προκλήσεις και τεχνικές διαχείρισης στην μετά-εφηβική ηλικία, σπουδαστές με μαθησιακές δυσκολίες", η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος και ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, κα ΓΚΑΝΤΑΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ!
Η εμπειρία και η εξειδίκευσή της στην διδασκαλία του ανατολίτικου χορού ξεπερνά τις 25.000 ώρες!  Οι σπουδαστές της είναι όλων των ηλικιών!
Σημαντικό επίσης είναι ότι έχει στο ενεργητικό της πάνω από 5.000 ώρες εξειδίκευση & εμπειρία στην διδασκαλία  ανηλίκων όπως επίσης και ειδικών κοινωνικά ομάδων ανηλίκων όπως ευπαθείς ομάδες, μετανάστες ή ειδικές κατηγορίες ανήλικων με ειδικές ανάγκες ή ικανότητες.

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA, κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά την Ακαδημαϊκή Διεύθυνση του Mediterranean College, η οποία έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό, την υλοποίηση του συγκεκριμένου πρόγραμματος αλλά και τους καθηγητές-εισηγητές. Νιώθει ευγνώμων για τις πολύτιμες γνώσεις που της πρόσφεραν με μεγάλη αγάπη για την διαπαιδαγώγηση ενηλίκων! 

 

ΦΟΡΕΑΣη Ακαδημαϊκή Διεύθυνση του Mediterranean College

Ημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση ενηλίκων, προκλήσεις και τεχνικές διαχείρισης στη μετά-εφηβική ηλικία, σπουδαστές με μαθησιακές δυσκολίες» 

Η επιμορφωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα και διεξάγεται στο πλαίσιο της επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανάπτυξης του διδακτικού του προσωπικού.

Αποτελείται από οκτώ (8) σεμινάρια και είναι αφιερωμένη στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών που διδάσκουν στη μεταλυκειακή, ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση και αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις στο διδακτικό τους έργο απευθυνόμενοι σε σπουδαστές που βρίσκονται στην πλειοψηφία τους σε μετά-εφηβικό στάδιο. Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτές και απόφοιτους Παιδαγωγικών-Καθηγητικών Σχολών.

Στόχος της ημερίδας ήταν να αποτελέσει την «αφετηρία» ενός εποικοδομητικού διαλόγου για τους εκπαιδευτικούς με άξονα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν κατά την επιτέλεση του διδακτικού τους έργου.

 

--- 01.02.2019 | Στιγμιότυπα από την ημερίδα επιμορφωτικών σεμιναρίων για εκπαιδευτές ---

«Χρήση της Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση: Βελτίωση της εμπλοκής των φοιτητών στην εκπαιδευτική διαδικασία»
Εισηγητής: Δρ. Χρήστος Τρούσσας, Καθηγητής Σχολής Πληροφορικής, MC Μεταδιδακτορικός ερευνητής ΠΑΠΕΙ

Τίτλος σεμιναρίου: «Διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στην αίθουσα διδασκαλίας: τεχνικές πρόληψης και παρέμβασης»
Εισηγήτρια: Έλλη Μητρούτσικου, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, υπεύθυνη Συμβουλευτικού Κέντρου MC

“Research Workshop: From an Idea to a workable research / PART 2: what lies beneath – the beauty of experience”
Εισηγήτρια: Δρ. Ελένη Λούπου, Programme Leader, Σχολή Ψυχολογίας 

<< ...Επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε αρέσει ...σε αυτό που είσαι καλός! ...και να επιδιώκεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος!

...Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους συνεργάτες, τους συναδέλφους, τους σπουδαστές μου, τους φίλους και την οικογένειά μου, για τη βοήθεια, την αμέριστη στήριξη και την αδιάκοπη συμπαράστασή τους όλα τα χρόνια της πορείας μου σ’ αυτόν τον χώρο.

...Έχοντας όλους εσάς στο πλευρό μου συνεχίζω αδιάκοπα τις προσπάθειές μου να φανώ αντάξια των περιστάσεων και της ευθύνης που φέρει η θέση μου...>>  F. H. GADALA